Gespecialiseerd technisch vertaalbureau
Technisch-vertaalbureau.nl is een organisatie die geheel is gespecialiseerd in vertaalwerk op technisch gebied. Bij ons technisch vertaalbureau Engels en Duits kunt u terecht met al uw technische teksten, zoals handleidingen, productspecificaties en Data Safety Sheets. Als technisch vertaalbureau werken wij voor uiteenlopende bedrijven in de technische sector: van bouwbedrijven en scheepsbouwers tot producenten van machines, materialen en accessoires.

Vakgebieden van ons technisch vertaalbureau 
Ons technisch vertaalbureau beschikt over technisch vertalers die elk thuis zijn in een of meerdere technische vakgebieden zoals de petrochemie, automotive, bouw, metaal, elektro, milieu, werktuigbouw en scheepvaart. Bij ons technisch vertaalbureau weet u zich dus altijd verzekerd van een gespecialiseerd technisch vertaler.

Soorten teksten waarmee ons technisch vertaalbureau ervaring heeft
Als technisch vertaalbureau zijn wij gespecialiseerd in het vertalen van onder meer productspecificaties, Data Safety Sheets, technische handleidingen, aanbestedingsdocumenten, webteksten en productbrochures. Maar u kunt natuurlijk ook met andere technische documenten bij ons technisch vertaalbureau terecht.

De specialisten van ons technisch vertaalbureau
Als technisch vertaalbureau beschikken wij intern en extern over ervaren technisch vertalers vanuit en naar vrijwel alle West- en Oost-Europese talen. Wilt u informatie over andere talen, neemt u dan even contact op met ons technisch vertaalbureau over de mogelijkheden.

Al onze technisch vertalers zijn gespecialiseerd in het verzorgen van technisch vertaalwerk en beheersen het technisch jargon tot in de finesses. Bij technisch-vertaalbureau.nl zorgen wij ervoor dat uw documentatie en correspondentie in de juiste terminologie en stijl zijn opgesteld, en dat uw teksten inhoudelijk correct zijn vertaald.

Tarieven en levertermijnen van ons technisch vertaalbureau
Bij technisch-vertaalbureau zijn de tarieven gebaseerd op het aantal woorden in de brontaal, oftewel het aantal woorden in de tekst die vertaald moet worden. De woordtarieven van ons technisch vertaalbureau zijn afhankelijk van de gewenste levertermijn. Zo hanteren wij een non-urgentietarief, een middentarief en een urgentietarief. Kijk voor meer informatie over onze tarieven en levertermijnen elders op deze website.

Vraag via deze website een offerte aan bij ons technisch vertaalbureau
Wilt u uitvoerige informatie over onze organisatie en over zaken als tarieven, levertermijnen, werkwijze en vakgebieden, kijkt u dan eens rond op onze website. Via deze website kunt u bovendien rechtstreeks een offerte aanvragen bij ons technisch vertaalbureau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *